2 dagar till San Fran!

2014-07-30 / 05:42:51 / USA Juli-september / 0 kommentarer
 
 Att vara själv i det här huset är inte roligt, det är för stort, för många våningar och rum för en tjej som kollat på för många skräckfilmer i hennes liv. 
 
I söndags började jag dagen med att kolla på tv och sedan till frisören för att beställa tid för slingor. Resten av dagen gick av sig självt, skypeade med pappa, rensade och plockade på rummet och så vidare. Gårdagen spenderades i en frisörstol i flera timmar och efter det träffade jag deras förra au pair på starbucks. Fick lite tips och tricks samt höra om hennes resemånad så det var kul! 
 
Idag har jag skypeat med mamma som kom hem från kroatien igår och träffatt Verena. Vi åt glass på Homers som är ett känt ställe i Chicago, supergott! Efter det tog vi en promenad till stranden där vi satte oss ned ett tag och pratade. Kom hem för ett tag sedan och har kollat på Pretty little liars och nu, djävulen bär prada. 
 
Imorgon har jag cluster meeting så då får jag träffa en hel del andra au pairer, så det blir kul. Behöver även packa och städa lite för på torsdag 05.00 kommer taxin för att köra mig till flygplatsen!!

RSS 2.0